Aura Fysion fysioterapia pohjautuu mm. aktiiviseen ohjattuun harjoitteluun. Meillä on vuosien kokemus tuki- ja liikuntaoireisten kuntouttamisesta ja käytämme tämän kokemuksemme sinun parhaaksesi.

Aura Fysion Suomessa kehitetty laitteisto on suunniteltu fysioterapeutin työkaluksi ohjaamaan liike turvallisesti ja riittävän tehokkaasti kipuilevalle oirealueelle.

Fysioterapiakeskuksessamme teitä palvelee myös osaava, kouluttu hierojamme. Meiltä saa klassisen hieronnan lisäksi myös raskausajan hierontaa sekä puremalihashierontaa. Tutustu hinnastoomme.

Fysioterapia -hoitojakso

Hoitojakson alkuun tehdään riittävä kartoitus mm. oireiden kestosta ja laajuudesta, jonka perusteella suunnitellaan hoidon sisältö. Kuntoutusharjoitteita tehdään oireiden sallimissa rajoissa. Tavoitteena oireiden väheneminen ja tukilihaksiston vahvistuminen. Hoitojaksoon yhdistetään manuaalisia käsittelyhoitoja tarpeen mukaan.   

Hoitoesimerkkeinä on alaselän paikalliset kiputilat, alaraajaan säteilevät iskiasvaivat, rintarangan (yläselän) kiputilat, niskan ja hartiaseudun kiputilat, päänsärky, sormien puutuminen, olkapään jännetulehdukset, leikkausten jälkeinen kuntoutus, tapaturman jälkitilan kuntoutus kuten kolarien aiheuttamat niskan retkahdusvammat.

Haluaisitko tietää palveluistamme enemmän? Soita 08 331 313 ja kysy lisää.

We offer Physical Therapy services also in English, please contact 08 331 313. We´ll be happy to answer your questions.